MWC 2015: Samsung Z1 (Tizen OS) hands-on - alternativa compactă la Android, cu un soi de TouchWiz diluat ca OS (Video)

728 ori
<b>MWC 2015: Samsung Z1 (Tizen OS) hands-on - alternativa compactă la Android, cu un soi de TouchWiz diluat ca OS (Video)</b>Nu puteam să nu trecem pe la MWC 2015 fără a arunca o privire asupra curiosului Samsung Z1, un telefon cu Tizen OS la bord. Acelaşi OS se afla şi la bordul majorităţii ceasurilor smart Samsung, dar şi pe televizoarele companiei. &nbsp; Terminalul...

Nu puteam să nu trecem pe la MWC 2015 fără a arunca o privire asupra curiosului Samsung Z1, un telefon cu Tizen OS la bord. Acelaşi OS se afla şi la bordul majorităţii ceasurilor smart Samsung, dar şi pe televizoarele companiei.

Terminalul este unul compact şi păstrează linia de design a handseturilor midrange Samsung cu Android. Preţul acestui model este de sub 100 de dolari în majoritatea ţărilor, iar produsul oferă ca şi în cazul lui Android multiple homescreenuri, care afişează aplicaţii, widgeturi şi informaţii despre vreme spre exemplu. Terminalul aduce un procesor dual core de 1.2 GHz, un display de 4 inch, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli şi o cameră principală de 3.8 MP în spate.

Samsung Z1

Handsetul vine şi cu o cameră frontală de 0.3 MP şi foloseşte o carcasă din plastic cu o margine aparent cromata. Samsung Z1 măsoară 9.7 mm în grosime, cântăreşte 112 grame şi vine cu două sloturi SIM. El optează pentru un procesor Spreadtrum, însoţit de 768 MB RAM şi 4 GB stocare. Avem şi o baterie de 1500 mAh la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×