MWC 2015: Samsung Galaxy E7 hands-on - phablet Samsung cu look de Galaxy Note, dotări midrange (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 901 ori
<b>MWC 2015: Samsung Galaxy E7 hands-on - phablet Samsung cu look de Galaxy Note, dotări midrange (Video)</b>Samsung Galaxy E7 este un device Samsung cu diagonală mare şi look ce aminteşte de seria Galaxy Note, dar dotările sale sunt unele modeste, &icirc;n ciuda aparenţelor. Acest terminal include un display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluţie HD şi...

Samsung Galaxy E7 este un device Samsung cu diagonală mare şi look ce aminteşte de seria Galaxy Note, dar dotările sale sunt unele modeste, în ciuda aparenţelor. Acest terminal include un display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluţie HD şi foloseşte un procesor Snapdragon 410.

Acest midranger poate fi considerat şi o versiune mai accesibilă de Galaxy A7, de vreme ce ele împart formatul şi diagonala. Partea din spate are o textură soft touch şi nu reţine amprentele. Terminalul include la pachet 2 GB RAM, 16 GB stocare şi o cameră de 13 megapixeli în spate. Ca OS avem Android 4.4 KitKat, cu promisiunea sosirii lui Lollipop la un moment dat.

Samsung Galaxy E7

Peste KitKat este aplicat TouchWiz, iar în zona frontală se afla o cameră selfie de 5 MP. Menţionăm şi faptul că acest smartphone vine cu suport LTE, dar şi ANT+, pentru a conecta brăţările de fitness la el. Bateria sa este o unitate de 2950 mAh, la care nu avem acces şi care pe hartie ofera până la 88 de ore de playback audio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×