MWC 2015: Venus 5.0 Plus hands-on - telefon cu UI plin de iconuri uriaşe şi carcasă din plastic glossy (Video)

675 ori
<b>MWC 2015: Venus 5.0 Plus hands-on - telefon cu UI plin de iconuri uriaşe şi carcasă din plastic glossy (Video)</b>&Icirc;ncă un model inedit asupra căruia colegul Claudiu Sima a aruncat o privire la MWC 2015 acum două zile este Venus 5.0 Plus. Acest handset este unul midrange, iar ca aspect ce se remarcă din start e interfaţa să... ciudată. &nbsp; Terminalul a...

Încă un model inedit asupra căruia colegul Claudiu Sima a aruncat o privire la MWC 2015 acum două zile este Venus 5.0 Plus. Acest handset este unul midrange, iar ca aspect ce se remarcă din start e interfaţa să... ciudată.

Terminalul a fost expus la standul companiei asiatice care se afla în spatele acestui handset, iar el vine cu un display IPS de 5 inch, cu rezoluţie de 960 x 540 pixeli. Acest model foloseşte un procesor Snapdragon quad core destul de vechi, cu frecvenţa de 1.2 GHz şi GPU Adreno 302 de 400 MHz. La bord avem şi 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală de 8 MP.

Venus 5.0 Plus

Venus 5.0 Plus

În zona frontală se afla o cameră de 2 MP, iar la interior regăsim o baterie de 2200 mAh. Venus 5.0 măsoară 9.2 mm în grosime şi cântăreşte 148.5 grame. El vine cu suport 3G, Bluetooth 4.0, două sloturi SIM şi o carcasă din plastic glossy, cu format dreptunghiular standard.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×