Orange România oferă telefonul LG G Flex 2 de la 189 euro, Galaxy S6 şi S6 Edge în curând la precomandă

1.521 ori
<b>Orange România oferă telefonul LG G Flex 2 de la 189 euro, Galaxy S6 şi S6 Edge în curând la precomandă</b>După ce Vodafone Rom&acirc;nia a postat oferte pentru Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge, iar QuickMobile şi Domo oferă şi ele opţiuni de precomanda pentru aceste telefoane, e r&acirc;ndul celor de la Orange Rom&acirc;nia să facă o mutare de genul....

După ce Vodafone România a postat oferte pentru Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge, iar QuickMobile şi Domo oferă şi ele opţiuni de precomanda pentru aceste telefoane, e rândul celor de la Orange România să facă o mutare de genul. Între timp puteţi să precomandați handseturile şi de la eMAG.ro.

Orange anunţă că va oferi telefonul curbat şi curbabil LG G Flex 2 de la 189 de euro, acesta fiind deja disponibil pentru precomenzi în portofoliul Orange 4G+. El va fi livrat clienţilor începând cu data de 23 martie. Terminalul vine cu procesor Snapdragon 810, care debutează cu această ocazie în ţara noastră şi include un ecran Plastic OLED Full HD de 5.5 inch.

Preţul de 189 de euro se aplică la pachet cu un abonament Pantera 41. Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge vor fi şi ele incluse în portofoliul Orange 4G+, începând cu mijlocul acestei luni. Ele vor putea fi achiziţionate la precomandă, iar clienţii Orange vor primi un încărcător wireless cadou, dar şi un alt cadou surpriză cu această ocazie.

Orange va oferi toate variantele de telefoane Galaxy S6, în versiuni de 32, 64 sau 128 GB stocare şi în nuanţe că White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum şi Blue Topaz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×