MWC 2015: Vivo Xshot hands-on - cameraphone cu stabilizare optică şi lentilă F/1.8 (Video)

860 ori
<b>MWC 2015: Vivo Xshot hands-on - cameraphone cu stabilizare optică şi lentilă F/1.8 (Video)</b>Atunci c&acirc;nd Vivo nu stabilea recorduri de grosime sau c&acirc;nd nu lansa primul telefon Quad HD din lume, compania pregătea un cameraphone. Acesta este Vivo Xshot, care a fost analizat pe scurt de colegul Claudiu Sima &icirc;n Barcelona. &nbsp;...

Atunci când Vivo nu stabilea recorduri de grosime sau când nu lansa primul telefon Quad HD din lume, compania pregătea un cameraphone. Acesta este Vivo Xshot, care a fost analizat pe scurt de colegul Claudiu Sima în Barcelona.

Xshot vine în două versiuni: cea flagship cu procesor Snapdragon 801 şi 3 GB RAM, plus 32 GB stocare şi cea mai liţe, cu procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Ambele dispun de sloturi microSD şi micro SIM, care se afla împreună pe acelaşi tray, scos cu ajutorul unei cheiţe metalice. La bord avem un ecran IPS LCD de 5.2 inch cu rezoluţie Full HD şi o baterie de 2600 mAh.

Vivo Xshot

Vivo Xshot

Remarcăm şi rama din aluminiu aici şi capacul din plastic la exterior, iar designul e la fel de solid ca la modelul Vivo Xplay 3S. Camera principal a acestui model este o unitate de 13 MP, cu deschidere F/1.8, însoţită de un buton fizic pentru cameră, cu două nivele de apăsare. Camera vine cu stabilizare optică, captura video 4K, iar în zona frontală avem pentru selfie o cameră de 8 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×