Numeroase fotografii cu Vivo X7 ajung pe web înaintea lansării de pe 30 iunie

Autor:  | Publicat în:  Vivo 836 ori
<b>Numeroase fotografii cu Vivo X7 ajung pe web înaintea lansării de pe 30 iunie</b>Peste doar 4 zile compania chineză Vivo își va prezenta noile flagship-uri din acest and, printre ele numărându-se Vivo X7 și varianta sa phablet numită Vivo X7 Plus. În așteptarea acestui eveniment primim astăzi o serie de fotografii cu noul model, iar

După cum probabil ați aflat deja, pe data de 30 iunie cei de la Vivo pregătesc lansarea smartphone-urilor X7 și X7 Plus - modele ce vor adopta același design, dar și camere frontale de 16 megapixeli cu bliț LED. În așteptarea acestui eveniment, primim astăzi o serie de fotografii în care ni se prezintă varianta standard de aici ce va sosi cu display de 5.2 inch.

La prima vedere se pare că nu multe se vor schimba cu precedenta generație, fiind vorba în continuare despre o carcasă unibody din metal - în acest caz un corp vopsit în nuanța Rose Gold. Ca detalii tehnice, menționăm prezența unui procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652, a unui chip de 4 GB memorie RAM și a unei camere foto principale de 21 megapixeli care probabil va oferi suport pentru captură 4K.

Acest terminal upper mid-range ne va mai oferi un scanner de amprente, o baterie de 3000 mAh, dar și 64 GB spațiu intern de stocare la pachet. De asemenea, este posibil să vedem la bordul ambelor terminale și chip-uri audio HiFi, compania chineză Vivo fiind cunoscută pentru focusul adus și la capitolul redare audio.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×