MWC 2016: Acer Liquid Zest prezentare hands-on - telefon cu spate rotunjit şi dotări mid/entry-level

Autor:  | Publicat în:  Acer 621 ori
<b>MWC 2016: Acer Liquid Zest prezentare hands-on - telefon cu spate rotunjit şi dotări mid/entry-level</b>Dacă Acer ne-a copleşit cu peste o duzină de modele noi la IFA 2015, prezenţa lor la MWC 2016 a inclus mai puţine telefoane. Am luat totuşi contact cu modelul Acer Liquid Zest, pe care &icirc;l puteţi admira &icirc;n experienţa hands on...

Dacă Acer ne-a copleşit cu peste o duzină de modele noi la IFA 2015, prezenţa lor la MWC 2016 a inclus mai puţine telefoane. Am luat totuşi contact cu modelul Acer Liquid Zest, pe care îl puteţi admira în experienţa hands on Mobilissimo.ro de mai jos.

Terminalul este unul midrange spre entry level, cu o interfaţă personalizata, dar care nu renunţa la app launcher. La bord se află un procesor quad core MediaTek şi 16 GB de stocare, dar şi slot microSD. Se remarcă aici spatele rotunjit, cu textură ce imita metalul şi un difuzor special cu acustica DTS HD. Camera frontală de 5 MP e destul de generoasa ca dimensiuni.

Acer Liquid Zest

Acest model rulează Android 6.0 Marshmallow şi are două sloturi SIM, iar camera de 8 MP din spate are o deschidere F/2.0. Panoul frontal e destul de glossy, dar bine vizibil, chiar şi în bătaia reflectoarelor puternice de la MWC 2016. Mă aştept la un preţ sub 200 sau chiar 160 de euro.

MWC 2016: Acer Liquid Zest prezentare hands-on - telefon cu spate rotunjit şi dotări mid/entry-level

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×