MWC 2016: Acer Liquid Jade 2 prezentare hands-on - telefon high-end cu cameră generoasă, derivat din Liquid Jade Primo

1.117 ori
<b>MWC 2016: Acer Liquid Jade 2 prezentare hands-on - telefon high-end cu cameră generoasă, derivat din Liquid Jade Primo</b>Pe 22 februarie debuta la MWC 2016 telefonul Acer Liquid Jade 2, un device bine dotat din portofoliul Acer şi care are specificatii similare cu Jade Primo, doar că el &icirc;nlocuieşte Windows 10 Mobile cu Android 6.0. Vedem un hands on realizat la...

Pe 22 februarie debuta la MWC 2016 telefonul Acer Liquid Jade 2, un device bine dotat din portofoliul Acer şi care are specificatii similare cu Jade Primo, doar că el înlocuieşte Windows 10 Mobile cu Android 6.0. Vedem un hands on realizat la standul Acer mai jos.

Terminalul are un ecran Full HD de 5.5 inch pus la treabă în acest clip, atât în interfaţa standard, cât şi în jocul Asphalt 8 şi arătând destul de bine. La interior avem un procesor Snapdragon 808 şi remarcăm faptul că în spate se afla un difuzor generos, cu acustica DTS şi promisiunea suportului pentru surround virtual.

Acer Liquid Jade 2

Ecranul arăta atât de bine şi pentru că oferă 100% din gamă de culori NTSC, iar o surpriză plăcută e camera de 21 megapixeli din spate, ce suportă şi captura 4K. O veste bună e că Acer nu a personalizat foarte mult interfaţa lui Liquid Jade 2, păstrând în mare interfaţa lui Android Marshmallow intactă. Panoul frontal din sticla e acoperit cu Gorilla Glass 4 pentru extra rezistenţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×