MWC 2016: Alcatel Pop 4 prezentare hands-on - terminal acesibil midrange cu corp rotunjit din policarbonat

740 ori
<b>MWC 2016: Alcatel Pop 4 prezentare hands-on - terminal acesibil midrange cu corp rotunjit din policarbonat</b>Alcatel Pop 4&nbsp;a debutat la MWC 2016, &icirc;n Barcelona &icirc;mpreună cu alte modele din nouă gama Pop, care oferă opţiuni entry level pentru cumpărătorii care nu vor să spargă puşculiţa pentru terminale Android smart. Asupra lui Pop 4...

Alcatel Pop 4 a debutat la MWC 2016, în Barcelona împreună cu alte modele din nouă gama Pop, care oferă opţiuni entry level pentru cumpărătorii care nu vor să spargă puşculiţa pentru terminale Android smart. Asupra lui Pop 4 aruncăm o privire în clipul hands on de mai jos.

Handsetul are un corp rotunjit din policarbonat, deşi textura spatelui aduce puţin cu metalul. Alcatel Pop 4 rulează Android 6.0 Marshmallow şi nu e chiar gros la 8 mm. El integrează un ecran Full HD de 5 inch, camera principală de 8 MP şi are un procesor destul de modest, un Snapdragon 210, însoţit de 1 GB RAM şi o baterie de 2500 mAh.

Alcatel Pop 4 din spate

Camera selfie de 5 megapixeli cu blitz LED pare a fi dotarea cheie în cazul acestui smartphone şi prezenţa suportului 4G LTE. Acest device ar trebui să coste în jur de 150 de euro sau poate chiar mai puţin. Interfaţa e foarte plata şi minimalista, cu iconuri abstracte.

Alcatel Pop 4 privit din lateral

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×