MWC 2016: HTC One X9 prezentare hands-on - soluţia de mijloc între HTC One M9 şi HTC One A9

Autor:  | Publicat în:  HTC 967 ori
<b>MWC 2016: HTC One X9 prezentare hands-on - soluţia de mijloc între HTC One M9 şi HTC One A9</b>HTC nu a lipsit de la MWC 2016, unde nu a lansat chiar un telefon nou, ci a confirmat sosirea &icirc;n Europa a lui HTC One X9, cantonat &icirc;n China p&acirc;nă acum. Terminalul a fost expus la standul companiei, unde am luat contact cu el printr-o...

HTC nu a lipsit de la MWC 2016, unde nu a lansat chiar un telefon nou, ci a confirmat sosirea în Europa a lui HTC One X9, cantonat în China până acum. Terminalul a fost expus la standul companiei, unde am luat contact cu el printr-o experienţă hands on.

La prima vedere, acest model pare plasat fix între HTC One A9 şi HTC One M9. El vine cu un corp metalic uşor curbat, dar se remarcă din start ceva diferit şi anume faptul că în zona inferioară a spatelui avem un decupaj pentru antenă, în vreme ce în zona superioară camera primeşte mai multă atenţie, cu o delimitare specială, iar antena e plasată sus.

HTC One X9

Handsetul vine pe gri, roz, auriu sau alb şi are difuzoare BoomSound frontale, cărora le-am dus dorul pe HTC One A9. Phabletul de 5.5 inch din imagini rulează Android 6.0 Marshmallow cu cel mai nou HTC Sense aplicat. Acustică Dolby şi bateria destul de generoasă sunt punctele forte aici. Spre deosebire de HTC One A9, acest model e capabil de captură video 4K.

HTC One X9 privit din lateral

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×