MWC 2016: Oppo F1 prezentare hands-on - expertul selfie cu talie subțire şi corp metalic

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.003 ori
<b>MWC 2016: Oppo F1 prezentare hands-on - expertul selfie cu talie subțire şi corp metalic</b>Oppo a adus inovaţii esenţiale la MWC 2016, printre care şi un nou senzor de cameră şi o nouă tehnologie de &icirc;ncărcare rapidă, dar a avut şi c&acirc;teva telefoane noi la stand. Printre ele se număra Oppo F1, pe care &icirc;l vedem &icirc;n...

Oppo a adus inovaţii esenţiale la MWC 2016, printre care şi un nou senzor de cameră şi o nouă tehnologie de încărcare rapidă, dar a avut şi câteva telefoane noi la stand. Printre ele se număra Oppo F1, pe care îl vedem în acţiune mai jos, în hands on-ul colegului Claudiu.

Auto proclamat un "selfie expert", acest model aduce o talie slim şi un corp metalic, iar în zona frontală se afla un panou din sticlă 2.5D. Oppo F1 e şi destul e subţire, la 7.3 mm, iar punctul forte e camera selfie de 8 megapixeli, cu deschidere F/2.0 şi mărime a senzorului de 1/4 inch. Ea filmează Full HD şi e completată de camera principală de 13 MP cu blitz dual LED şi focalizare phase detection.

MWC 2016: Oppo F1 prezentare hands-on - expertul selfie cu talie subțire şi corp metalic

Din păcate Color OS 2.1 nu e chiar varianta mea preferată de personalizare a lui Android Lollipop, iar iconurile par uşor îmbătrânite faţă de abordarea skeumorphica şi plata din ziua de azi. Preţul de 214 euro sună bine, mai ales pentru că avem 3 GB RAM şi procesor Snapdragon 616 la bord.

Oppo F1, privit din lateral

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×