MWC 2016: Oppo F1 prezentare hands-on - expertul selfie cu talie subțire şi corp metalic

1.068 ori
<b>MWC 2016: Oppo F1 prezentare hands-on - expertul selfie cu talie subțire şi corp metalic</b>Oppo a adus inovaţii esenţiale la MWC 2016, printre care şi un nou senzor de cameră şi o nouă tehnologie de &icirc;ncărcare rapidă, dar a avut şi c&acirc;teva telefoane noi la stand. Printre ele se număra Oppo F1, pe care &icirc;l vedem &icirc;n...

Oppo a adus inovaţii esenţiale la MWC 2016, printre care şi un nou senzor de cameră şi o nouă tehnologie de încărcare rapidă, dar a avut şi câteva telefoane noi la stand. Printre ele se număra Oppo F1, pe care îl vedem în acţiune mai jos, în hands on-ul colegului Claudiu.

Auto proclamat un "selfie expert", acest model aduce o talie slim şi un corp metalic, iar în zona frontală se afla un panou din sticlă 2.5D. Oppo F1 e şi destul e subţire, la 7.3 mm, iar punctul forte e camera selfie de 8 megapixeli, cu deschidere F/2.0 şi mărime a senzorului de 1/4 inch. Ea filmează Full HD şi e completată de camera principală de 13 MP cu blitz dual LED şi focalizare phase detection.

MWC 2016: Oppo F1 prezentare hands-on - expertul selfie cu talie subțire şi corp metalic

Din păcate Color OS 2.1 nu e chiar varianta mea preferată de personalizare a lui Android Lollipop, iar iconurile par uşor îmbătrânite faţă de abordarea skeumorphica şi plata din ziua de azi. Preţul de 214 euro sună bine, mai ales pentru că avem 3 GB RAM şi procesor Snapdragon 616 la bord.

Oppo F1, privit din lateral

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×