Vernee Mars prezentat în noi fotografii hands on, împreună cu detalii despre procesul său de prelucrare

982 ori
<b>Vernee Mars prezentat în noi fotografii hands on, împreună cu detalii despre procesul său de prelucrare</b>În portofoliul de produse al celor de la Vernee va poposi curând și smartphone-ul Mars, telefon din zona high-end al cărui design va include benzi din plastic pentru antene exact precum cele de pe Meizu PRO 6 și iPhone 7. Ne referim desigur la modul în ca

Telefonul Vernee Mars este al treilea model de smartphone care adoptă la nivel oficial designul în stil Meizu Pro 6 şi iPhone 7, când vine vorba de integrarea decupajelor pentru antene în spate, dar acest model mai are şi alte aspecte interesante la nivel de look. Spre exemplu azi aflăm detalii despre procesul său de producţie.

Vernee Mars

Accesibilul smartphone vine în completarea modelelor Vernee Thor, Apollo şi Apollo Lite. Vedem aici handsetul în varianta champagne gold şi aflăm că sasiul sau metalic e prelucrat prin procesul CNC. Prototipul prezent în imagini e descris ca un device compact, cu un corp subţire şi care e uşor de utilizat cu o singură mână.

Vernee Mars

Observăm şi integrarea antenei sub capacul din spate şi modul în care se arcuiesc uşor marginile porţiunii din spate. Vă reamintesc că Vernee Mars este un nou telefon cu 6 GB RAM la bord, dar şi cu o carcasă unibody şi un ecran cu margini înguste. El va sosi la toamnă, cu un panou IPS de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD şi procesor MediaTek Helio P20.

Vernee Mars

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×