Vivo Xplay 5, telefonul cu 6 GB RAM care se lansează de Mărţişor, primeşte noi teasere oficiale, apare și o fotografie live!

2.689 ori
<b>Vivo Xplay 5, telefonul cu 6 GB RAM care se lansează de Mărţişor, primeşte noi teasere oficiale, apare și o fotografie live!</b>Scriam cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma legat de telefonul Vivo Xplay 5, primul model care ar urma să primească 6 GB RAM, iar azi aflăm că au apărut noi teasere pe Weibo legat de smartphone. Evident, chiar Vivo a publicat teaserele pe contul său...

Scriam cu câteva zile în urma legat de telefonul Vivo Xplay 5, primul model care ar urma să primească 6 GB RAM, iar azi aflăm că au apărut noi teasere pe Weibo legat de smartphone. Evident, chiar Vivo a publicat teaserele pe contul său oficial.

Vivo Xplay 5 ar urma să debuteze de Mărţişor, pe 1 martie şi să includă un ecran cu muchii curbate, diagonală de 5.5 inch şi rezoluţie Quad HD. Terminalul va avea şi un procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi 64 GB stocare, plus o cameră de 16 megapixeli în spate şi una frontală de 8 MP. La bord se afla o baterie de 4100 mAh şi acustica HiFi 3.0.

Vivo Xplay 5, ecran cu muchii curbate

În ciuda zvonurilor despre cei 6 GB RAM, cele mai noi informatii vorbesc de fapt despre 4 GB, dar unul din teasere pare sa indice totusi 6 GB.  A mai apărut şi o primă fotografie hands-on cu acest model (vezi prima imagine din articol), care pare cu adevărat să aibă muchiile uşor rotunjite în cazul panoului de sticlă din faţă. În plus, o scăpare din AnTuTu pe web indică un scor uriaş pentru nou venit şi anume 162.610 puncte, cu aproape 40.000 mai mult decât Galaxy S7.

Teaser Vivo Xplay 5 HiFi 3.0

Teser Vivo Xplay 5, RAM si Procesor

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×