HTC oferă indicii că următorul telefon flagship va avea o cameră "foarte atractivă"

1.656 ori
<b>HTC oferă indicii că următorul telefon flagship va avea o cameră "foarte atractivă"</b>&Icirc;n cadrul MWC 2016, cei de la CNET au avut ocazia să discute cu CEO-ul HTC, Cher Wang, dar şi cu CFO-ul Chialin Chang, care nu au dorit să dezvăluie detalii despre viitorul flagship. Totuşi, ei au ţinut să menţioneze că el va avea o cameră...

În cadrul MWC 2016, cei de la CNET au avut ocazia să discute cu CEO-ul HTC, Cher Wang, dar şi cu CFO-ul Chialin Chang, care nu au dorit să dezvăluie detalii despre viitorul flagship. Totuşi, ei au ţinut să menţioneze că el va avea o cameră "foarte atractivă".

Trebuie remarcat că HTC se număra printre companiile care au reuşit să ţină totuşi relativ secret viitorul model pilot. În afară de declaraţia foarte scurtă de mai sus şi teaserul #powerof10 de pe Facebook şi Twitter nu avem alte informaţii oficiale. E interesant că oficialii au ales să sublinieze doar camera şi atât, fără a face teasing pentru un design deosebit sau un ecran special.

E drept că la HTC One M9 probabil cea mai mare dezamăgire a fost camera cu senzor Toshiba de 20 de megapixeli, oarecum remediata de HTC One A9, care aducea o cameră destul de bună în zona midrange. Pentru One M10 zvonurile vehiculează o cameră de 12 Ultrapixeli, posibil chiar cu telemetru laser şi am auzit şi zvonuri despre o cameră selfie cu OIS.

Cher Wang a ţinut să amintească şi că preţul lui HTC Vive, headsetul sau VR va fi de 799 dolari şi comenzile vor începe pe 29 februarie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×