Un misterios telefon Sony Xperia de nouă generaţie trece procesul de certificare FCC; Poartă numele de cod Kugo

1.370 ori
<b>Un misterios telefon Sony Xperia de nouă generaţie trece procesul de certificare FCC; Poartă numele de cod Kugo</b>Pentru că se apropie IFA 2016, era de aşteptat ca şi Sony să pregătească noi handset-uri pentru lansare, deci nu ne miră să vedem un nou model Xperia primind certificarea FCC. El poartă numele de cod Kugo sau Sony 14784Z şi este destul de misterios

Pentru că se apropie IFA 2016, era de aşteptat ca şi Sony să pregătească noi handset-uri pentru lansare, deci nu ne miră să vedem un nou model Xperia primind certificarea FCC. El poartă numele de cod Kugo sau Sony 14784Z şi este destul de misterios.

Certificat în data de 4 august, acest handset vine cu suport 4G LTE, atât TDD, cât şi FDD şi aduce şi suport Bluetooth, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac şi NFC. Documentele oficiale menţionează o baterie de 2700 mAh, dar restul dotărilor rămâne un mister. Aparent acest model ar fi unul certificat pentru lansare globală, deci nu va fi vreun release strict pentru Japonia sau SUA.

Sony 14784Z

Zvonurile au adus în discuţie şi un alt model cu nume de cod Kagura, care ar putea fi anunţat împreună cu Kugo sau o versiune a sa. Acela are un procesor Snapdragon 820, display de 5.2 inch şi se află acum în teste la operatorii din Japonia. Aşteptaţi-vă la multe scăpări până la IFA, pe 1 septembrie când are Sony programată conferinţa.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×