LG G6 apare în 3 variante de culoare într-o postare a lui Evan Blass: alb "mistic", negru "astro" şi platinum "ice"

1.530 ori
<b>LG G6 apare în 3 variante de culoare într-o postare a lui Evan Blass: alb "mistic", negru "astro" şi platinum "ice"</b>Cred că s-a spus tot ce era de spus despre LG G6, când vine vorba de teasere şi scăpări, doar ca printr-un miracol am mai găsit o bucată de puzzle azi. Ea vine de la Evan Blass sub forma variantelor de culoare pe care le va primi flagship-ul.

Cred că s-a spus tot ce era de spus despre LG G6, când vine vorba de teasere şi scăpări, doar ca printr-un miracol am mai găsit o bucată de puzzle azi. Ea vine de la Evan Blass sub forma variantelor de culoare pe care le va primi flagship-ul.

Anunţat mâine la MWC 2017, smartphone-ul e prezentat în 3 variante de culoare în imaginea de mai sus, mulţumită faimosului zvonac. E vorba despre alb "mistic", negru "astro" şi platinum "ice". Nimic nou cu adevărat la capitolul design, iar spatele găzduieşte în continuare o cameră duala, scannerul de amprente şi un panou care în unele variante de culoare pare glossy şi în altele mat.

Aşteptam să vedem şi în realitate panoul frontal, care ar trebui să aibă screen to body ratio de peste 90%, cel puţin conform informaţiilor de pana acum. G6 va renunţa la modularitatea lui G5 şi va adopta un ecran QHD+ Full Vision de 5.7 inch cu aspect atipic de 18:9. Va avea şi o funcţie Always On, iar telefonul ar urma să inaugureze şi o nouă experienţă software, sub numele de LG UX 6.0, optimizata pentru noul ecran.

Recent am aflat si detalii despre camera duală de 13 MP de pe telefon. Evenimentul LG de la MWC 2017 începe mâine la ora 13:00 şi vă vom oferi toate detaliile despre terminal de îndată ce apar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×