MWC 2017: LG G6 hands-on din Barcelona - probabil cel mai arătos telefon prezentat la MWC

2.226 ori
<b>MWC 2017: LG G6 hands-on din Barcelona - probabil cel mai arătos telefon prezentat la MWC</b>Nici nu a început bine MWC 2017 şi colegul Claudiu a declarat şi un prim câştigător al acestui show. E vorba despre LG G6, considerat cel mai arătos model prezentat până acum în Barcelona de către colegul nostru.

Nici nu a început bine MWC 2017 şi colegul Claudiu a declarat şi un prim câştigător al acestui show. E vorba despre LG G6, considerat cel mai arătos model prezentat până acum în Barcelona de către colegul nostru. Telefonul a fost anunţat ieri, iar primele impresii le aflaţi mai jos.

Ecranul de 5.7 inch cu aspect 18:9 si cu colţuri rotunjite arata spectaculos, ocupând peste 80% din zona frontală. Panoul frontal e protejat cu Gorilla Glass 3, iar cel din spate cu Gorilla Glass 5, astfel încât să scape de potenţiale contacte dure fără probleme. În cazul în care vă întrebaţi, LG a decis să nu folosească un panou de ecran curbat, considerând că modelele de tip Edge mai degrabă provoacă apăsări greşite, decât să ajute la input şi interacţiune.

Am remarcat la LG G6 o ramă metalică solidă într-un setup unibody şi avem şi o grosime de 7.9 mm, identica cu cea a lui Note 7 si Galaxy S7. Interfaţa LG UX 6.0 nu pare foarte diferită de ce a oferit predecesorul G5 sau LG V20. Acest model e rezistent la apă şi praf, vine cu Google Assistant preinstalat şi are în spate o cameră duala cu senzori de 13 MP, dintre care unul cu lentila wide angle şi unul cu unghi de 71 de grade.

Camera a doua oferă şi stabilizare optică. Estimăm un preţ de aproximativ 800 de dolari pentru acest flagship arătos. Din păcate el nu va avea aceleaşi dotări la nivel global peste tot.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×