MWC 2017: Sony Xperia XA1 Ultra hands-on - phablet-ul Ultra revine, cu cameră de flagship (Video)

1.644 ori
<b>MWC 2017: Sony Xperia XA1 Ultra hands-on - phablet-ul Ultra revine, cu cameră de flagship (Video)</b>Sony a fost printre cele mai prolifice companii de la MWC 2017, aducând 4 telefoane noi la Barcelona. Două au avut veleităţi de flagship, dar nici modelele midrange nu trebuie neglijate, ele având camere ce pot ţine piept unui telefon pilot al anului trec

Sony a fost printre cele mai prolifice companii de la MWC 2017, aducând 4 telefoane noi la Barcelona. Două au avut veleităţi de flagship, dar nici modelele midrange nu trebuie neglijate, ele având camere ce pot ţine piept unui telefon pilot al anului trecut. Hai să vedem cum se comportă Xperia XA1 Ultra, unul dintre acele modele midrange noi, care a primit hands-on mai jos.

El este un phablet prin definiţie, deşi pentru un terminal cu diagonală de 6 inch a stat binişor în mâna colegului Claudiu. Terminalul are o carcasă rotunjită pe margini şi un ecran cu muchii ultra înguste. În spate avem o cameră de 23 MP, aceeaşi de pe Xperia XA1, iar pentru selfie-uri primim o cameră de 16 megapixeli, care deja promite să facă concurenta serioasă senzorilor frontali de pe Galaxy A5 şi Galaxy A7 (2017).

Greutatea acestui model nu e chiar exagerată, el cântărind 188 de grame, deci mai puţin decât cele 195 de grame ale lui Xperia XZ Premium de exemplu. De remarcat că nu primim scanner de amprente şi că procesorul MediaTek Helio P20 de pe Xperia XA1 e prezent şi aici, la pachet cu încărcarea rapidă Pump Express+ 2.0. Telefonul se anunţă excelent pentru vizionare video şi captura selfie.

Prezentare Sony Xperia XA1 Ultra

 

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×