Navigare TomTom preinstalata pe HTC Desire Z si Desire HD in Europa si Asia

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.069 ori
<b>Navigare TomTom preinstalata pe HTC Desire Z si Desire HD in Europa si Asia</b>HTC a anuntat recent o colaborare cu producatorul de solutii navigationale TomTom, intentionand sa ofere softul GPS al acestora preinstalat pe modelele HTC Desire Z si HTC Desire HD. Oferta se aplica in Europa si Asia deocamdata, deci vom beneficia de...

HTC a anuntat recent o colaborare cu producatorul de solutii navigationale TomTom, intentionand sa ofere softul GPS al acestora preinstalat pe modelele HTC Desire Z si HTC Desire HD. Oferta se aplica in Europa si Asia deocamdata, deci vom beneficia de acest tip de navigare si in Romania de indata ce handseturile debuteaza la noi.

Intelegerea dintre TomTom si HTC mai acopera si viitoare modele de smartphone-uri. Mentionam ca functiile navigationale in cauza vor fi preinstalate si parte integrata a noului serviciu HTC Locations, care implica achizitionarea serviciilor de navigare turn by turn de care utilizator. Astfel, in cazul in care un posesor de smartphone HTC nu poate folosi Google Maps, TomTom ofera o alternativa mai mult decat viabila.

Va reamintim ca hartile acestui serviciu sunt incarcate deja si disponibile oricand utilizatorului, chiar si cand acesta nu are acoperire a serviciilor de telefonie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×