iGO My Way 2010 - ce aduce in plus noua versiune?

2.932 ori
<b>iGO My Way 2010 - ce aduce in plus noua versiune?</b>Dupa ce va informam ieri ca firma Nav N Go a primit finantare de 1 milion de euro de la UE pentru a dezvolta o platforma mobila, iata ca producatorul softului navigational iGO anunta o noua versiune a solutiei sale. Astfel, iGO My Way pentru iPhone a fost...

Dupa ce va informam ieri ca firma Nav N Go a primit finantare de 1 milion de euro de la UE pentru a dezvolta o platforma mobila, iata ca producatorul softului navigational iGO anunta o noua versiune a solutiei sale. Astfel, iGO My Way pentru iPhone a fost actualizat, oferind utilizatorilor servicii conectate, detalii despre pozitia camerelor radar si harti actualizate.

In plus iGO My Way 2010 include si capacitatimultitasking si informatii despre trafic, actualizate regulat. Aplicatia suporta iOS 4.x si este disponibila local in editia Ungaria si Romania. Va puteti abona prin iGO My Way la un nou serviciu de trafic online, care va oferi informatii in timp real, generand rutele optime pentru deplasarea dumneavoastra.

Exista si o baza de date cu locatiile camerelor radar inclusa si mai aflam de la Nav N Go ca aplicatia va va da in continuare indicatii vocale cu privire la trafic si navigare, desi ati trecut la alta aplicatie pe iPhone. Astfel, noul iGO va rula in fundal fara probleme. Puteti descarca softul de aici la pretul 79.99 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×