Neoi 906E este cel mai subtire telefon cu tastatura QWERTY din lume

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.220 ori
<b>Neoi 906E este cel mai subtire telefon cu tastatura QWERTY din lume</b>De obicei, expresia "cel mai subtire telefon" defineste un handset cu un set de calitati deosebite, dar iata ca avem si exceptia care confirma regula. Este vorba despre Neoi 906E, terminalul din imaginea urmatoare: Telefonul este laudat de producatorul...

De obicei, expresia "cel mai subtire telefon" defineste un handset cu un set de calitati deosebite, dar iata ca avem si exceptia care confirma regula. Este vorba despre Neoi 906E, terminalul din imaginea urmatoare:

Telefonul este laudat de producatorul sau, care il prezinta lumii drept "cel mai subtire handset QWERTY" si "primul telefon Java J2Me cu astfel de dimensiuni". Nu ne putem pronunta in privinta acestor aspecte, dar ceea ce stim este ca Neoi 906E arata ca un calculator de buzunar, mai degraba decat ca un telefon mobil.

Trecand la specificatiile sale, terminalul suporta conectivitate GSM/GPRS, include o tastatura QWERTY, un MP3 player, o camera foto si slot microSD. Neoi 906E este destinat doar comenzilor "en gros", fiind disponibil in numar de minim 500 de unitati pe comanda, ceea ce inseamna ca-l vom vedea cat de curand rebranduit si vandut de alta companie.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×