HTC Touch Pro ar putea rula aplicatii BlackBerry?!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.064 ori
<b>HTC Touch Pro ar putea rula aplicatii BlackBerry?!</b>Presupunand ca acest zvon ar fi real, aceasta ar fi o veste grozava pentru posesorii de smartphone-uri Windows Mobile, care viseaza la un BlackBerry, dar nu se pot decide sa faca o astfel de achizitie. Se pare ca exista imagini ce dovedesc ca un HTC Touch...

Presupunand ca acest zvon ar fi real, aceasta ar fi o veste grozava pentru posesorii de smartphone-uri Windows Mobile, care viseaza la un BlackBerry, dar nu se pot decide sa faca o astfel de achizitie. Se pare ca exista imagini ce dovedesc ca un HTC Touch Pro ar rula aplicatii specifice BlackBerry, prin intermediul unui emulator.

Primele zvonuri in legatura cu o asemenea solutie au aparut inca din 2007, existand informatii in legatura cu anumite softuri care permiteau rularea aplicatiilor BlackBerry pe terminale Windows Mobile. Apoi, intreaga poveste a fost data uitarii, cel putin pana acum, cand imaginile cu HTC Touch Pro si aplicatiile sale si-au facut aparitia pe web.

Suita de softuri specifica terminalelor RIM este prezenta pe Touch Pro, minus browserul HTML, probabil din cauza faptului ca emulatorul se afla in faza beta. Speram ca acest zvon sa nu fie doar o opera reusita in Photoshop, deoarece emulatorul BlackBerry ar fi o mana cereasca pentru cei aflati in cautarea productivitatii specifice RIM, dar prezenta pe terminale Windows Mobile.

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×