Sony Ericsson anunta trepiedul IM502, pentru telefon tau cu camera

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.771 ori
<b>Sony Ericsson anunta trepiedul IM502, pentru telefon tau cu camera</b>Sony Ericsson a anuntat recent trepiedul IM502, creat special pentru telefoanele cu camera ale brandului suedezo-japonez. In 2007, SE anuntase modelul IPK-100, inclus intr-un "Camera Phone Kit", dar noua varianta este mai aratoasa ca design. In plus,...

Sony Ericsson a anuntat recent trepiedul IM502, creat special pentru telefoanele cu camera ale brandului suedezo-japonez.

In 2007, SE anuntase modelul IPK-100, inclus intr-un "Camera Phone Kit", dar noua varianta este mai aratoasa ca design. In plus, trepiedul este mai compact, masurand 27 x 59 x 10 mm. IM502 este disponibil acum in magazinele care comercializeaza produse Sony Ericsson, desi nu putem baga mana in foc ca il veti gasi si in Romania.

Ideal ar fi sa cumparati acest trepied la pachet cu un super telefon cu camera, eventual un C905, sau un alt membru al familiei Cyber-shot. Ne intrebam totusi daca IM502 poate fi folosit si cu alte cameraphones, gen Samsung Pixon sau LG Renoir, ele fiind printre cele mai populare din acest segment de telefoane la aceasta ora.

Sursa: Semcblog.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×