Orange România aduce bonus minute internaționale În ofertă sa de Paște pentru clienții Orange PrePay

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.617 ori
<b>Orange România aduce bonus minute internaționale În ofertă sa de Paște pentru clienții Orange PrePay</b>Ne apropiem rapid de Paște, iar Orange a pregătit cu această ocazie o oferă specială pentru clienții Orange PrePay. Astfel, utilizatorii vor primi minute bonus pe mobil catre țara preferată din Uniunea Europeană. &nbsp; Fie că aveți deja o...

Ne apropiem rapid de Paște, iar Orange a pregătit cu această ocazie o oferă specială pentru clienții Orange PrePay. Astfel, utilizatorii vor primi minute bonus pe mobil catre țara preferată din Uniunea Europeană.

Fie că aveți deja o cartelă sau sunteți client nou, veți putea primi bonus minute internaționale pe fix și mobil către o țară din Uniunea Europeană la alegere. Pentru activarea ofertei este suficient un apel la *100#, ramura Uniunea Europeană sau accesarea contului personal Orange, secțiunea Uniunea Europeană.

La fiecare 30 de zile până pe 30 iunie 2014 clienții pot selecta o țară pentru care să le fie alocate minutele bonus. Veți beneficia și de programul de loialitate PrePay Bonus, prin care primiți avantaje noi la reîncărcare. Astfel, sunt oferite bonusuri în minute, mesaje sau MB la fiecare reîncărcare, dar și reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×