Orange România anunță lansarea serviciului gratuit 4G Roaming

Autor:  | Publicat în:  Orange 776 ori
<b>Orange România anunță lansarea serviciului gratuit 4G Roaming</b>Astăzi, cei de la Orange anunță introducerea serviciului 4G Roaming. Astfel, clienții care călătoresc în străinătate vor avea acces la rețelele 4G din alte țări. Deși pentru moment, serviciul va fi disponibil doar în rețelele Orange din...

Astăzi, cei de la Orange anunță introducerea serviciului 4G Roaming. Astfel, clienții care călătoresc în străinătate vor avea acces la rețelele 4G din alte țări. Deși pentru moment, serviciul va fi disponibil doar în rețelele Orange din Moldova, Polonia și Spania, urmează ca acesta să fie extins și în alte locații pe parcusul anului.

Clienții actuali care folosesc în țară internet la viteze 4G vor putea beneficia de serviciul 4G Roaming fără alte taxe suplimentare, iar abonații Panteră sau Businee Open pot folosi traficul inclus pentru a naviga la viteze 4G și în străinătate. De asemenea, cei care doresc un pachet mai complet de servicii pot alege opțiunile Travel Data.

Dorin Odiațiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director Orange România, a declarat: “Internetul mobil se dovedește extrem de util atunci când suntem departe de casă. Lansarea serviciului 4G Roaming se alătură eforturilor făcute de Orange pentru a oferi cea mai extinsă acoperire 4G la nivel național. Ne dorim ca astfel să-i ajutăm pe clienți să aibă acces rapid la informațiile de care au nevoie și atunci când se află în străinătate.”

Clienții care doresc să se bucure de internet la viteze 4G necesită o cartelă SIM compatibilă ce poate fi obținută gratuit din magazine, cât și de un smartphone, modem sau tabletă cu suport 4G LTE. Puteți afla mai multe despre serviciul 4G Roaming de pe portalul Orange.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×