Nexus 6 primește pe neașteptate actualizarea la Android 7.1.1 Nougat

1.441 ori
<b>Nexus 6 primește pe neașteptate actualizarea la Android 7.1.1 Nougat</b>Pe neașteptate descoperim astăzi faptul că smartphone-ul Nexus 6 tocmai ce a primit actualizarea la Android 7.1 Nougat, release menit să rezolve câteva dintre problemele întâlnite odată cu trecerea la Oreo și să umble puțin și la capitolul

Google ne surprinde astăzi prin distribuirea unei actualizări software pentru un telefon ce datează din 2014 și anume pentru modelul Nexus 6, smartphone creat de către Motorola ce impresiona la acea vreme printr-un ecran tare generos de 5.9 inch.

Nexus 6

Înainte de a vă face prea mari speranțe, aflați că este vorba doar despre o actualizare la Android 7.1.1 Nougat și nu la Oreo precum primesc în ultima vreme smartphone-urile de pe piață.

Totuși, această trecere de la 7.0 la 7.1 este binevenită în situația în care se rezolvă unele bug-uri semnalate de către utilizatori și în care se aduc și mici modificări la nivel de performanță. Aparent, s-ar rezolva și un bug asociat cu rețeaua T-Mobile, iar din câte aflăm cam acesta a fost ultimul update adus pentru Nexus 6. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×