LG Q7 Stylus+ este așteptat să debuteze pe piața din Coreea de Sud foarte curând

971 ori
<b>LG Q7 Stylus+ este așteptat să debuteze pe piața din Coreea de Sud foarte curând</b>A trecut doar o săptămână de la prezentarea noilor smartphone-uri LG Q7, Q7a și Q7+ și iată că deja se pregătesc alte variante ale acestor modele. Următorul de pe listă pare a fi LG Q7 Stylus+, telefon care a primit certificarea NCC cu doar

În urmă cu aproximativ o săptămână sud-coreenii de la LG Electronics anunțau lansarea smartphone-urilor LG Q7, LG Q7a, respectiv LG Q7+ - trio de terminale cu același design și dotări în mare parte similare. Acum descoperim că se lucrează la o altă variantă derivată de Q7, model numit LG Q7 Stylus+ care tocmai ce și-a făcut apariția în baza de date a agenției taiwaneze NCC care i-a oferit certificarea.

LG Q7 Stylus+

Ce aflăm de aici este că smartphone-ul apare listat cu numele de serie LM-Q710 și că în materie de dotări hardware va avea un pachet similar celui de pe Q7 standard. Astfel vom primi un ecran IPS LCD de 5.5 inch cu aspect 18:9, o cameră selfie de 5 megapixeli și un senzor de 13 megapixeli în spate.

Se vor păstra și certificările pentru rezistență la apă și praf, iar plusul va fi reprezentat de către un stylus oferit la pachet. Acesta va avea cel mai probabil un slot dedicat în carcasa telefonului și înainte să vă faceți speranțe că va fi un accesori de nivelul lui S-Pen, aflați că acesta va fi un stylus banal pe care LG l-a mai utilizat în trecut și pe alte terminale cu denumirea "Stylus".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×