Nexus 6P primeşte încă un test de îndoire a carcasei; Pică din nou în capcana Bendgate! (Video)

983 ori
<b>Nexus 6P primeşte încă un test de îndoire a carcasei; Pică din nou în capcana Bendgate! (Video)</b>JerryRigEverything nu e chiar Unbox Therapy, dar a devenit un YouTuber foarte popular atunci c&acirc;nd a dovedit că Nexus 6P nu trece deloc cu brio un test de &icirc;ndoire. Astfel părea că s-a declanşat un nou Bendgate şi au apărut şi multiple...

JerryRigEverything nu e chiar Unbox Therapy, dar a devenit un YouTuber foarte popular atunci când a dovedit că Nexus 6P nu trece deloc cu brio un test de îndoire. Astfel părea că s-a declanşat un nou Bendgate şi au apărut şi multiple clipuri care demonstrau că de fapt handsetul e greu de îndoit. Pentru a înlătura orice dubiu, YouTuberul a făcut iar testul.

El a recunoscut că poate momentul în care s-a jucat cu o brichetă aprinsă pe suprafaţa handsetului (provocând o mare arsură/pata a ecranului) ar putea să fi dăunat cumva integrigatii structurale la primul test. Evitând orice acuza de măsluire, de această dată Nexus 6P e scos direct din cutie şi supus la test. Aflăm că el are 3 zone fragile din punct de vedere structural.

Se pare că rama metalică a acestui device nu e fixată bine de spatele terminalului, ci mai degrabă de zona din sticlă frontală. În mod ideal o ramă metalică ar trebui înşurubata cumva sau alipita spatelui. O altă problemă e faptul că rama e foarte subţire, mai ales în zona din spate. Al treilea defect, cel mai mare e fragilitatea structurii în zona butonului Power, cu o zonă goală ţinuta "închegată" de o bucată foarte mică de aluminiu.

Undeva la minutul 4:30 vedeţi şi cât de uşor se crapa telefonul, atunci când e îndoit şi descoperim şi pivoţii din plastic care susţin integritatea structurală. Să sperăm că nu vom vedea un val de adolescenti care vor îndoi modelele Nexus 6P în magazine ca la iPhone 6 Plus. Concluzia? Trebuie să avem mare grijă cu acest handset, altfel el va ajunge să arate ca şi cele din clip. Asteptam si reactia Google si Huawei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×