Nexus S trecut prin rooting, să vedem ROM-urile de Android 2.3!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.844 ori
<b>Nexus S trecut prin rooting, să vedem ROM-urile de Android 2.3!</b>Vești bune de la hackerii de la XDA-developers.com, astfel că la doar o zi după punerea în vânzare a lui Samsung Nexus S și publicarea codului oficial al lui Gingerbread, experții au reușit deja rootarea primului telefon Android 2.3. După cum...

Vești bune de la hackerii de laXDA-developers.com, astfel că la doar o zi după punerea în vânzare a lui Samsung Nexus S și publicarea codului oficial al lui Gingerbread, experții au reușit deja rootarea primului telefonAndroid 2.3. După cum puteți vedea și în imaginea de mai jos, Nexus S a fost trecut prin rooting, iar detalii găsiți chiar pe forumul XDA.

Un membru al echipei de hackeri ne reamintește că acest telefon Google, ca și Nexus One a fost creat cu un bootloader care poate fi deblocat de către utilizator. Tradiția a fost păstrată și pe Nexus S, spre bucuria dezvoltatorilor de software. Accesul liber la funcțiile telefonului înseamnă zeci de aplicații homebrew care pot profita din plin de dotările sale, chiar și de cele blocate până acum.

în plus, după ore bune de "jucat" cu ROM-ul lui Android 2.3, e posibil să îl vedem adaptat/portat pe Samsung Galaxy S, Nexus One și numeroase alte terminale Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×