NFC gata de implementare pe telefoanele mobile din Marea Britanie

1.948 ori
<b>NFC gata de implementare pe telefoanele mobile din Marea Britanie</b>Utilizarea telefonului mobil pentru a face cumparaturi sau pentru a plati biletul de avion reprezinta cu siguranta viitorul tranzactiilor cu ajutorul terminalelor mobile. O tehnologie utila pentru aceste procese este NFC (Near Field Communcations),...

Utilizarea telefonului mobil pentru a face cumparaturi sau pentru a plati biletul de avion reprezinta cu siguranta viitorul tranzactiilor cu ajutorul terminalelor mobile. O tehnologie utila pentru aceste procese este NFC (Near Field Communcations), testata cu succes in Marea Britanie.

Testele au dezvaluit ca publicul are nevoie de astfel de servicii, astfel ca 9 din 10 subiecti care au avut acces la tehnologie s-au declarat multumiti de ea. 78% dintre acestia au afirmat ca vor folosi NFC, atunci cand acesta va deveni disponibil, din motive ca accesibilitatea, pretul scazut si oportunitatea de a utiliza un telefon modern.

Printre cele mai populare servicii testate s-au numarat Oyster, care a starnit interesul a 89% dintre testeri, dar si Barclaycard Visa payWave, care a multumit doua treimi dintre utilizatori. Programul O2 Wallet si testele sale au durat peste 6 luni, din noiembrie 2007 pana in luna mai a acestui an, implicand 500 de testeri. Telefonul pe care au fost testate tehnologiile NFC a fost un Nokia 6131, care trebuia doar sa atinga un cititor de carduri pentru a garanta o tranzactie intr-un magazin sau achizitia unui bilet la metrou.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×