Colorware pregateste BlackBerry-uri Bold colorate

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.612 ori

Colorware e gata din nou sa profite de preferinta unora pentru terminale mobile in culori mai vii decat variantele lor standard. De aceasta data, vor fi insufletite cu noi nuante handseturile BlackBerry Bold. Customizarea coloristica a lui Bold va costa...

Colorware e gata din nou sa profite de preferinta unora pentru terminale mobile in culori mai vii decat variantele lor standard. De aceasta data, vor fi insufletite cu noi nuante handseturile BlackBerry Bold.

BlackBerry Bold Rosu

Customizarea coloristica a lui Bold va costa nu mai putin de 174 de dolari peste pretul sau de baza, un tarif absurd pentru o carcasa viu colorata. Printre cele mai populare terminale cu carcase modificate se numara iPhone, care este acum disponibil si cu un exterior impodobit cu diamante sau culorii fistichii.

De remarcat este faptul ca intreprinzatorii de la Colorware se ocupa si de terminale mobile, computere si gadgeturi. Interesant este ca in SUA BlackBerry Bold n-a fost lansat inca, astfel ca singurii posesori ai unui astfel de handset sunt canadienii ce folosesc serviciile operatorului Rogers sau care si-au deblocat telefonul si au trecut granita catre SUA.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×