Ni se pregateste ceva - un nou terminal Android de la Samsung?

1.301 ori
<b>Ni se pregateste ceva - un nou terminal Android de la Samsung?</b>Samsung a inceput sa trimita bloggerilor si site-urilor de specialitate invitatii la un eveniment de lansare care va avea loc in New York, in data de 8 noiembrie. Speculatiile cu privire la produsul ce va debuta la acea data au inceput sa apara si se...

Samsung a inceput sa trimita bloggerilor si site-urilor de specialitate invitatii la un eveniment de lansare care va avea loc in New York, in data de 8 noiembrie. Speculatiile cu privire la produsul ce va debuta la acea data au inceput sa apara si se axeaza pe 3 mari posibilitati: debutul lui Samsung Galaxy Tab printr-un operator american, lansarea lui Samsung Continuum sau a unui PMP cu functii similare cu Galaxy S.

De remarcat este faptul ca invitatia mentioneaza "un terminal nou Android" si include o serie de cifre care amintesc de actiunile de la bursa, ceea ce ne duce cu gandul la segmentul business. Avand in vedere ca tabletul Samsung Galaxy Tab a fost deja prezentat oficial in State, ar fi redundant ca el sa debuteze din nou, deci un nou telefon este cel mai probabil produs gata de lansare.

Samsung Continuum

In ce priveste PMP-ul, am putea asista la prezentarea lui Samsung YP-MB2, practic un media player portabil care vine cu specificatii asemanatoare cu ale smartphone-ului Samsung Galaxy S. Teoria care aduce in discutia modelul Samsung Continuum ne aminteste ca acest handset este cel scapat pe web cu cateva saptamani in urma si dotat cu al doilea ecran in partea sa inferioara.

Care va fi pana la urma noutatea? Ce spuneti?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×