Google FeedBurner primeste o noua interfata, ofera acum statistici in timp real

Autor:  | Publicat în:  Google 1.565 ori
<b>Google FeedBurner primeste o noua interfata, ofera acum statistici in timp real</b>Daca nu tolerati intarzierile si v-ati saturat sa asteptati sa se updateze statisticile site-ului dumneavoastra, atunci va veti bucura sa aflati ca puteti spune adio delay-urilor, cel putin in cazul lui Google FeedBurner. Gigantul motoarelor de cautare...

Daca nu tolerati intarzierile si v-ati saturat sa asteptati sa se updateze statisticile site-ului dumneavoastra, atunci va veti bucura sa aflati ca puteti spune adio delay-urilor, cel putin in cazul lui Google FeedBurner. Gigantul motoarelor de cautare tocmai a updatat acest serviciu, care a primit o noua interfata experimentala.

Aceasta permite afisarea statisticilor feed-ului in timp real, atat pentru clickuri, cat si pentru vizualizari si downloaduri de podcast. FeedBurner afiseaza acum si statistici pentru Twitter, traficul din feed readere si multe alte surse. In plus, daca veti folosi optiunea FeedBurner Socialize, iar platforma dumneavoastra foloseste PubSubHubbub (incercati sa spuneti asta repede) sau daca dati ping lui FeedBurner, puteti obtine statistici cu privire la item-urile din feed si traficul lor primit din Twitter si din Google Reader.

Noul Google FeedBurner

Numarul de abonati la feed si reach-ul sunt in continuare calculate la finalul zilei si bazate pe traficul primit cu o zi inainte, dar traficul pe item-uri este afisat in timp real. Noua interfata a lui Feedburner poate fi vazuta in actiune aici, sau va puteti loga pe feedburner.google.com si da click pe "Try out the NEW (beta) version".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×