Succesor cu 2 display-uri pentru Samsung Galaxy S: Samsung Continuum

1.803 ori
<b>Succesor cu 2 display-uri pentru Samsung Galaxy S: Samsung Continuum</b>Samsung se pregateste sa ne uimeasca din nou, cu ceea ce pare a fi un nou model Galaxy S, care vine dotat cu 2 display-uri. Pe numele sau Samsung Continuum, terminalul poate fi admirat in imaginile de mai jos si este deocamdata programat pentru debut in...

Samsung se pregateste sa ne uimeasca din nou, cu ceea ce pare a fi un nou model Galaxy S, care vine dotat cu 2 display-uri. Pe numele sau Samsung Continuum, terminalul poate fi admirat in imaginile de mai jos si este deocamdata programat pentru debut in SUA, prin Verizon.

Cunoscut si drept Samsung SCH-i400, smartphone-ul prezinta in partea frontala un display OLED secundar sub ecranul principal. Rolul sau? Afisarea de notificari, update-uri RSS si informatii meteo. Ecranul secundar are si un nume special, "Ticker" si aflam ca el devine util atunci cand dorim sa accesam rapid functiile telefonului, fara a fi nevoie sa interactionam cu o interfata complexa si sa activam display-ul principal.

Conform Samsung, Ticker se va activa automat de indata ce apucati telefonul de partea sa inferioara. Modelul Continuum incorporeaza si un slot pentru carduri microSD plasat lateral, astfel ca nu va fi nevoie sa inlaturati bateria pentru a avea acces la el. Se va vinde oare acest model la fel de bine ca primul Galaxy S?

Succesor cu 2 display-uri pentru Samsung Galaxy S: Samsung Continuum

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×