iPhone 6s și iPhone 6s Plus disponibile acum în Apple Shop; eMAG promite cadouri surpriză la achiziție

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 751 ori
<b>iPhone 6s și iPhone 6s Plus disponibile acum în Apple Shop; eMAG promite cadouri surpriză la achiziție</b>Astăzi, 9 octombrie, este ziua &icirc;n care iPhone 6s și iPhone 6s Plus debutează oficial și &icirc;n alte țări, printre acestea număr&acirc;ndu-se și Rom&acirc;nia. eMAG este unul dintre retailerii ce comercializează noile produse &icirc;n...

Astăzi, 9 octombrie, este ziua în care iPhone 6s și iPhone 6s Plus debutează oficial și în alte țări, printre acestea numărându-se și România. eMAG este unul dintre retailerii ce comercializează noile produse în cadrul magazinului Apple Shop proaspăt deschis în cadrul showroom-ului din Crâgași, București.

După cum puteți observa și din imaginea de mai sus trimisă de către eMAG, ni se promite un cadou surpriză la achiziționarea unuia dintre cele două terminale iPhone. Cel mai ieftin preț pentru iPhone 6s este de 3.499 lei pentru varianta cu doar 16 GB spațiu intern de stocare disponibilă pe argintiu, negru, auriu și roz.

În cazul în care modelul cu display mai generos, și anume iPhone 6s Plus, vă face cu ochiul, atunci va trebui să scoateți din buzunar suma de 3.999 lei  pentru varianta de 16 GB. eMAG comercializează și modelele cu 64, respectiv 128 GB de stocare, telefoane ce pot fi găsite pe site sau în magazinul fizic Apple Shop.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×