Poliția Română cumpăra un sistem portabil de monitorizare a telefoanelor mobile

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.074 ori
<b>Poliția Română cumpăra un sistem portabil de monitorizare a telefoanelor mobile</b>Poliția Română s-a dotat cu un nou&nbsp;sistem portabil de monitorizare a telefoanelor mobile, unul care costă 2.8 milioane de lei. Ce face acest sistem? Ei bine, el permite monitorizarea și localizarea telefoanelor mobile în rețelele Orange,...

Poliția Română s-a dotat cu un nou sistem portabil de monitorizare a telefoanelor mobile, unul care costă 2.8 milioane de lei. Ce face acest sistem? Ei bine, el permite monitorizarea și localizarea telefoanelor mobile în rețelele Orange, Vodafone, Cosmote și RCS & RDS.

Sistemul a fost cumpărat de la firma germană Syborg Informationssysteme, iar scopul său este de a localiza persoanele urmărite prin intermediul telefoanelor acestora. Achiziția se face cu ajutorul fondurilor europene și trebuie menționat că aparatura nu va intercepta convorbiri, ci doar vă localiza terminalele.

Unitatea centrală a acestui sistem se afla practic într-o valiză de 60 x 40 x 30 centimetri, care include antene directive, notebook, scanner de rețea și acumulatori. Aparatura se poate instala pe un vehicul, iar antenele sunt ascunse privirii, fiind mascate într-un portbagaj auto de plafon. Răufăcători, temeți-vă!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×