iPhone domina folosirea webului pe telefon cu 0.09%

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.014 ori
<b>iPhone domina folosirea webului pe telefon cu 0.09%</b>Utilizatorii handsetului produs de Apple navigheaza pe Internet mai mult decat oricare alt posesor de terminal mobil, se pare. Conform ComputerWorld, Safari, browserul de pe iPhone are o cota de 0.09% din piata, iar cifra este mult mai mare decat pare in...

Utilizatorii handsetului produs de Apple navigheaza pe Internet mai mult decat oricare alt posesor de terminal mobil, se pare. Conform ComputerWorld, Safari, browserul de pe iPhone are o cota de 0.09% din piata, iar cifra este mult mai mare decat pare in realitate.

Se pare ca web browsingul pe orice terminal Windows Mobile reprezinta doar 0.06% din piata mobila, in vreme ce navigarea pe web prin Danger OS (de pe Sidekick/Hiptop) si terminale bazate pe Symbian S60 reprezinta de doar 0.02%, respectiv 0.01%. Cifrele pe care vi le-am prezentat se aplica doar pentru SUA, se pare, deoarece in Europa, Nokia domina clar piata. Putem doar-i felicitam pe cei de la Apple, pentru performanta atinsa de terminalul lor in nici 6 luni de la lansarea oficiala.

In cazul in care ati folosit vreodata un iPhone, probabil realizati de unde vine aceasta dominatie a browserului Safari. Acesta este extrem de usor de folosit, mai ales in tandem cu sistemul intuitiv de control prin touchscreen al handsetului-hit produs de Apple. Paginile se incarca in varianta lor full, putem da zoom in orice portiune a unui, iar YouTube merge perfect. Ce altceva ne-am putea dori mai mult de la un browser?

(Sa fie Opera Mini 4)

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×