Vom avea un ministru de Comunicatii tanar!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 806 ori
<b>Vom avea un ministru de Comunicatii tanar!</b>Conform evz.ro UDMR l-a propus pe tanarul Borbely Karoly pentru functia de ministru al comunicatiilor, acum ca Iuliu Winkler nu mai poate beneficia de acest post, devenind europarlamentar. Borbely are doar 31 de ani, dar presedintele UDMR, Marko Bela este...

Conform evz.roUDMR l-a propus pe tanarul Borbely Karoly pentru functia de ministru al comunicatiilor, acum ca Iuliu Winkler nu mai poate beneficia de acest post, devenind europarlamentar.

Borbely are doar 31 de ani, dar presedintele UDMR, Marko Bela este foarte multumit de activitatea sa in fruntea ANT (Asociatia Nationala pentru Tineret). De asemenea, acest promitator membru al partidului maghiar este masterand in Politici Publice si Integrare Europeana, fiind deja licentiat in management turistic si comercial. In 2005, Borbely face pentru prima oara parte din Guvern, ocupand postul de secretar de stat si apoi presedinte al ANT.

Tanarul s-a alaturat filialei UDMR Hunedoara in urma cu 8 ani si a ocupat rolul de consilier al lui Iuliu Winkler intre 2000 si 2002. Momentul cand Borbely s-a facut cunoscut a fost in perioada 2001-2003, cand barbatul ocupa postul de presedinte al Consiliului Tinerilor Maghiari Hunedoara. Apoi, viitorul ministru de Comunicatii a fost reprezentantul regional al Societatii de Interes Public pentru Promovarea Investitiilor si Comertului, pana in 2005. De mentionat este faptul ca Borbely este si unul dintre finantatorii UDMR, iar numirea sa in functia anterior mentionata ar putea insemna o noua viziune asupra intregii infrastructuri de telecomunicatii a Romaniei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×