Nintendo ia În calcul o nouă abordare a afacerilor sale, incluzând și jocuri pentru mobil

719 ori
<b>Nintendo ia În calcul o nouă abordare a afacerilor sale, incluzând și jocuri pentru mobil</b>E fascinant modul în care Nintendo a rămas în urmă în ultimii ani, eșuând în încercarea de a se integra pe o piață modernă și evoluată către gaming portabil. Nintendo Wii U a fost un dezastru, iar consolele portabile DS nu mai sunt...

E fascinant modul în care Nintendo a rămas în urmă în ultimii ani, eșuând în încercarea de a se integra pe o piață modernă și evoluată către gaming portabil. Nintendo Wii U a fost un dezastru, iar consolele portabile DS nu mai sunt atractive în ziua de azi. Salvarea ar putea veni de la gaming-ul pe mobil.

Compania a anunțat recent pierderi anuale de 240 de milioane de dolari din cauza cererilor scăzute pentru consolele sale. în urma acestor probleme președintele companiei a anunțat că ia în calcul o nouă strategie de afaceri, care ar putea include producția de jocuri pentru tablete și telefoane. Nintendo deja a redus producția de console și jocuri și caută o nouă direcție în acest moment.

Interesant este că producătorul japonez de jocuri a fost presat de investitori în ultimii ani să își lanseze titlurile celebre din seria Mario pe smartphone, dar a refuzat să o facă. Vă dați seama ce succes ar avea seria Super Mario Bros pe iOS și Android și ce venituri substanțiale le-ar aduce japonezilor. E posibil ca Nintendo să o ia pe urmele SEGA și să renunțe complet la hardware, mulțumindu-se să producă jocuri clasice. Au existat în trecut zvonuri că Nintendo lucrează la o tabletă Android, dar ele nu s-au concretizat până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×