Nintendo Switch anunţat oficial: este o consolă şi o tabletă în acelaşi timp, soseşte în martie 2017

1.047 ori
<b>Nintendo Switch anunţat oficial: este o consolă şi o tabletă în acelaşi timp, soseşte în martie 2017</b>Exact cum a promis, Nintendo a prezentat astăzi teaserul pentru viitoarea să consola, cunoscută multă vreme sub numele de cod Nintendo NX. Numele său oficial va fi totuşi Nintendo Switch, iar device-ul va fi în acelaşi timp şi consolă şi tableta..

Exact cum a promis, Nintendo a prezentat astăzi teaserul pentru viitoarea să consolă, cunoscută multă vreme sub numele de cod Nintendo NX. Numele său oficial va fi totuşi Nintendo Switch, iar device-ul va fi în acelaşi timp şi consolă şi tabletă. Mai multe detalii aflaţi mai jos.

Terminalul vine cu un design modular, etalat în clipul promo de 3 minute postat pe web de către japonezi. Astfel, îi vom putea ataşa controllere, cunoscute ca Joy-Con şi dock-uri pentru conectarea la TV. Vom folosi şi cartridges pentru a juca titluri pe acest device şi vom lua controllerele cu noi în mers. Mai mult decât atât putem sprijini tableta pe un suport şi să ne jucăm pe ea detaşând controllerele şi adunând mai mulţi oameni în faţa ecranului cel mic.

Nintendo Switch

Nintendo Switch va sosi în martie 2017 şi am văzut în demo câteva titluri Mario şi Zelda de nouă generaţie care arătau excelent. Si un joc Elder Scrolls si NBA apăreau pe fugă. Un kickstand pare de asemenea să fie disponibil, dar şi un controller tradiţional, odată consola conectată la TV via dock. Acele cartridges vor fi mai degrabă un soi de "carduri de memorie", cam cum am văzut la PS Vita spre exemplu.

Nintendo Switch anunţat oficial: este o consolă şi o tabletă în acelaşi timp, soseşte în martie 2017

Nu avem încă un preţ sau specificaţii oficiale, dar estimez undeva pe la 300 sau 400 de euro şi o diagonală de 6 sau 7 inch poate. Precedentele zvonuri vorbeau despre un CPU Nvidia de nouă generaţie, dar rămâne să aflăm mai multe la primăvară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×