Noaptea Devoratorilor de Prețuri lovește din nou la Altex; În acestă seară de la ora 20:00 Încep reducerile!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.249 ori
<b>Noaptea Devoratorilor de Prețuri lovește din nou la Altex; În acestă seară de la ora 20:00 Încep reducerile!</b>Cu doar 2 săptămâni în urma Altex oferă o serie de reduceri foarte atractive în cadrul Nopții Devoratorilor de Prețuri și acum ne pregătim pentru încă un val de reduceri de acest gen. Sub același nume de Noaptea Devoratorilor de Prețuri,...

Cu doar 2 săptămâni în urma Altex oferă o serie de reduceri foarte atractive în cadrul Nopții Devoratorilor de Prețuri și acum ne pregătim pentru încă un val de reduceri de acest gen. Sub același nume de Noaptea Devoratorilor de Prețuri, promoția pornește astăzi, 30 septembrie, la ora 20:00.

Am avut și o noapte a prețurilor reduse și în August, numită atunci un "Black Friday de vară", în acea noapte legendara când Germania a zdrobit Brazilia cu 7 la 1. Tot în august Altex oferea un iPad Mini versiunea 4G la reducere cu 410 lei, o tabletă Samsung Galaxy Tab Pro T325 la reducere cu 150 lei și multe alte produse atractive. Printre produsele care ar putea avea prețuri scăzute s-ar putea număra și Nexus 7 2013, tableta care a mai avut recent parte de un super preț.

Acum ar putea cobora iar sub 400 lei, iar iPad Mini de prima generație e și el candidat la reduceri serioase. Samsung Galaxy S4, Galaxy Note 3, iPhone 5s și LG G2 sunt și ele pe listă și mă aștept la prețuri foarte bune. și Nexus 5 ar trebui să se afle la reducere, iar toate aceste modele probabil vor avea câteva sute de lei tăiate din prețurile lor obișnuite.

Daca ma intrebati pe mine, oricare dintre ele care coboara sub 1500 sau 1400 de lei e must buy! Puteți accesa site-ul Altex.ro de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×