Noi brevete Apple descriu o tehnologie de recunoaștere facială și o cameră selfie 3D; ar putea sosi pe iPhone 8

1.253 ori
<b>Noi brevete Apple descriu o tehnologie de recunoaștere facială și o cameră selfie 3D; ar putea sosi pe iPhone 8</b>Cei de la Apple au primit de curând noi brevete pentru tehnologii interesante pe care le-am putea regăsi pe iPhone 8, terminalul ce va marca aniversarea de 10 ani a companiei din Cupertino. Brevetele de astăzi ne prezintă o tehnologie de recunoaștere

Apple a primit numeroase brevete în ultima vreme, iar astăzi se mai adaugă încă 2 astfel de aplicații pe listă. Primul dintre acestea ce a fost acordat de către Biroul de Patente și Trademark US ne dezvăluie o tehnologie de recunoaștere a fețelor din fotografii ce se realizează printr-o aplicație software și un modul hardware dedicat.

Brevet recunoastere faciala

Brevetul de față indică faptul că aparatul de recunoaștere facială se va baza pe o combinație de camere foto, senzori de adâncime și tehnici de procesare software pentru identificarea cu acuratețe a fețelor din imagini. Aparent, tehnologia ar funcționa și pentru clipurile video.

Brevet APple

De asemenea, un alt brevet face referire la o cameră selfie 3D cu adevărat 'revoluționară' care se va baza pe module infraroșu dezvoltate de către PrimeSense (companie pe care Apple a achiziționat-o). O asemenea cameră frontală este vehiculată a sosi pe iPhone-ul echipat cu display OLED, cameră ce va integra un transmițător infraroșu și un modul receiver pe lângă camera uzuală Facetime.

Acest setup va fi astfel capabil să realizeze o varietate de task-uri, de la autentificare biometrică la gaming. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×