Noi brevete Apple descriu o tehnologie de recunoaștere facială și o cameră selfie 3D; ar putea sosi pe iPhone 8

1.223 ori
<b>Noi brevete Apple descriu o tehnologie de recunoaștere facială și o cameră selfie 3D; ar putea sosi pe iPhone 8</b>Cei de la Apple au primit de curând noi brevete pentru tehnologii interesante pe care le-am putea regăsi pe iPhone 8, terminalul ce va marca aniversarea de 10 ani a companiei din Cupertino. Brevetele de astăzi ne prezintă o tehnologie de recunoaștere

Apple a primit numeroase brevete în ultima vreme, iar astăzi se mai adaugă încă 2 astfel de aplicații pe listă. Primul dintre acestea ce a fost acordat de către Biroul de Patente și Trademark US ne dezvăluie o tehnologie de recunoaștere a fețelor din fotografii ce se realizează printr-o aplicație software și un modul hardware dedicat.

Brevet recunoastere faciala

Brevetul de față indică faptul că aparatul de recunoaștere facială se va baza pe o combinație de camere foto, senzori de adâncime și tehnici de procesare software pentru identificarea cu acuratețe a fețelor din imagini. Aparent, tehnologia ar funcționa și pentru clipurile video.

Brevet APple

De asemenea, un alt brevet face referire la o cameră selfie 3D cu adevărat 'revoluționară' care se va baza pe module infraroșu dezvoltate de către PrimeSense (companie pe care Apple a achiziționat-o). O asemenea cameră frontală este vehiculată a sosi pe iPhone-ul echipat cu display OLED, cameră ce va integra un transmițător infraroșu și un modul receiver pe lângă camera uzuală Facetime.

Acest setup va fi astfel capabil să realizeze o varietate de task-uri, de la autentificare biometrică la gaming. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×