Un nou brevet Apple menţionează utilizarea lui Liquid Metal pentru spatele unui iPhone

1.453 ori
<b>Un nou brevet Apple menţionează utilizarea lui Liquid Metal pentru spatele unui iPhone</b>Pe lângă brevetul proaspăt primit de către Apple ce se referă la implementarea unui sistem special de lubrifiere pentru viitoare smartphone-uri flexibile, aflăm astăzi și despre un altul referitor la folosirea lui Liquid Metal. Acest din urmă material ar

Finalul de săptămâna ne aduce un nou brevet Apple, de această dată unul legat de designul telefoanelor firmei din Cupertino. Se pare că terminalul din documente va avea un spate din Liquid Metal, în acest caz un soi de "sticlă cu elemente metalice".

Brevet Apple Liquid Metal

Acest Liquid Metal a tot apărut în zvonuri, ştiri şi brevete, fără a fi totuşi aplicat pe terminale, în cadrul carcasei lor. Noul document menţionează utilizarea unui substrat ce îmbină sticla şi metalul. O astfel de abordare ar furniza pentru iPhone 8 teoretic un spate din sticlă, dar practic e o sticlă care nu se poate crăpa. Brevetele menţionează aliaje amorfe ce includ sticlă, dar şi aliaje metalice fără structură cristalină.

"Sticla metalică" are proprietăţi foarte apreciate în producţie şi inginerie. Există şi diferite abordări pentru implementare, uneori cu sticlă metalică acoperind un substrat din metal şi alteori cu sticlă pur şi simplu acoperind sticla metalică. Radiaţia pe bază de pulsuri e aplicată pe aceste straturi pentru a le îmbina. Brevetul nu e chiar nou, fiind inregistrat în trimestrul 3 din anul 2016.

Încă nu e clar dacă va fi gata tehnologia pentru iPhone 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×