Apple brevetează un sistem de încărcare a bateriei care alimentează și căşti sport de mici dimensiuni

958 ori
<b>Apple brevetează un sistem de încărcare a bateriei care alimentează și căşti sport de mici dimensiuni</b>Brevetele ce ajung pe web ne oferă un preview al tehnologiilor pe care marile companii din industrie plănuiesc să ni le ofere peste ani buni. Din partea Samsung și Apple sosesc cele mai multe aplicații de brevet, iar astăzi aflăm că gigantul din Cupertino

A trecut ceva vreme de la ultimul brevet Apple apărut pe web şi de această dată descoperim documente care au de-a face cu încărcarea bateriei. În mod interesant originile brevetului sunt pe undeva prin 2007-2009, deci Apple lucrează la această tehnologie de ceva vreme. Hai să vedem despre ce e vorba!

Brevet Apple

Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri a publicat aplicaţia nouă pentru brevetul Apple, în care detaliază noi aspecte. Noutatea constă în faptul că sistemul electronic de încărcare include multiple baterii şi un terminal electronic, iar bateriile îşi transferă energia independent către device-uri. În sistem e acum inclusă şi o pereche de căşti, aparent o nouă generaţie de căşti sport Apple, conform Patentlyapple.

Headset-ul are dimensiuni reduse şi documentele mai menţionează şi un set de căşti wireless de mari dimensiuni, pentru cei pasionaţi de muzică. Practic Apple pregăteşte un fel de dock multifuncţional de încărcare a terminalelor şi accesoriilor sale, acoperind şi căşti că AirPods poate, dar şi căşti Beats, tastaturi wireless şi mouși. E deschisă calea şi pentru încărcarea wireless de iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×