Noi capturi de imagine din Windows Mobile 6.5 - selectie de text a la iPhone = ecran capacitiv?

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.902 ori
<b>Noi capturi de imagine din Windows Mobile 6.5 - selectie de text a la iPhone = ecran capacitiv?</b>Cei de la WMPoweruser au ca de obicei "scoop-ul" din lumea Windows Mobile, astfel ca ei au pus mana pe screenshoturi ale lui Windows Mobile 6.5, varianta build 2193. Aceasta iese in evidenta printr-o tema principala bine dimensionata, cu butoane mari si...

Cei de la WMPoweruser au ca de obicei "scoop-ul" din lumea Windows Mobile, astfel ca ei au pus mana pe screenshoturi ale lui Windows Mobile 6.5, varianta build 2193. Aceasta iese in evidenta printr-o tema principala bine dimensionata, cu butoane mari si usor de apasat.

Ecranul arata si felul in care poate fi selectat textul si o fereastra "plutitoare" cu o versiune "zoomata" a textului prezent pe ecran. Interfata aminteste foarte mult de solutia similara folosita pe iPhone, doar cu mai putine artificii, pe care suntem siguri ca Microsoft le va adauga ulterior.

Pentru specialistii de la WMPoweruser, astfel de screenshoturi confirma practic faptul ca terminalele Windows Mobile 6.5 vor putea fi dotate cu ecrane capacitive, dar la acest punct suntem mai degraba curiosi ce poate Windows Mobile 7, pardon... Windows Phone 7, acum cu rebrandingul acestui produs Microsoft.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×