Noi detalii despre evoluția Nokia: nici vorbă de faliment, fonduri solide, speranțele sunt in Windows Phone 8

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.442 ori
<b>Noi detalii despre evoluția Nokia: nici vorbă de faliment, fonduri solide, speranțele sunt in Windows Phone 8</b>După o săptămână cu vești proaste de la Nokia, fie că e vorba de atitudinea negativă a operatorilor cu privire la seria Lumia sau la pierderile din trimestrul 1, iată că fanii Nokia vor răsufla ușurați, auzind o părere pertinenta despre...

După o săptămână cu vești proaste de la Nokia, fie că e vorba de atitudinea negativă a operatorilor cu privire la seria Lumia sau la pierderile din trimestrul 1, iată că fanii Nokia vor răsufla ușurați, auzind o părere pertinenta despre companie de la un expert. Este vorba despre Roger Windsor, analist de la Nomura care a vorbit cu Bloomberg despre Nokia.

Roger Windsor a afirmat că Nokia are fonduri solide și este departe de ideea de faliment sau de achiziționarea de către alt gigant. E drept că Nokia este mare consumator de bani în acest moment, dar are totuși o poziție destul de solidă încât să își permită. Agențiile de rating au totuși o părere negativă despre evoluția finlandezilor și trebuie să ne așteptăm la o scădere de rating aici. La întrebarea de ce nu au prins modelele Lumia, expertul afirma că Windows Phone este mult prea diferit de iOS și Android pentru a atrage publicul. Este prea "polarizant" și nefamiliar utilizatorilor și deși le place acestora, el nu atrage la fel de mult ca Android.

Lansarea lui Windows 8 va educa publicul cu privire la Metro UI și va crește implicit și popularitatea lui Windows Phone 7 și Windows Phone 8. Se invoca aici și o greșeală din partea Nokia: prețul greșit pus smartphone-urilor low end. E greu să găsești în acest moment un smartphoen de mai puțin de 100 de dolari de la Nokia sau în jurul acestei valori, în vreme ce rivalii asiatici fac asta cu multă ușurință. Cheia succesului sau eșecului la Nokia va fi modul în care va oferi Windows Phone 8 și cât de mult va prinde la public, dar mai multe despre acestea în clipul de aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×