Noi detalii despre Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge ies la iveală; slot microSD, certificare pentru rezistență la apă și bateriile superioare sunt câteva dintre noutăți

1.472 ori
<b>Noi detalii despre Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge ies la iveală; slot microSD, certificare pentru rezistență la apă și bateriile superioare sunt câteva dintre noutăți</b>Nu mai este mult timp p&acirc;nă la debutul noului flagship Galaxy S7, model ce nu va sosi singur, ci &icirc;nsoțit de către un phablet numit Galaxy S7 Edge. Un raport marca VentureBeat tocmai sosit &icirc;n presa online ne dezvăluie astăzi o serie...

Nu mai este mult timp până la debutul noului flagship Galaxy S7, model ce nu va sosi singur, ci însoțit de către un phablet numit Galaxy S7 Edge. Un raport marca VentureBeat tocmai sosit în presa online ne dezvăluie astăzi o serie de informații utile referitoare la smartphone-urile pregătite de către Samsung.

În primul și primul rând, aflăm că ambele terminale mai sus menționate vor aduce un slot pentru carduri microSD de până la 200 GB, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, dar și baterii superioare comparativ cu versiunile lansate în 2015. Desigur, între aceste smartphone-uri vor exista și unele diferențe despre care aflați mai multe în continuare.

Aflăm că design-ul nu va fi foarte schimbat în comparație cu Galaxy S6/S6 Edge, dar se vor regăsi și unele modificări, cum este cazul camerei foto ce nu va mai avea parte de acea protuberanță inestetică.

Modelul Samsung Galaxy S7 va sosi cu panou Quad HD Super AMOLED de 5.1 inch, în timp ce varianta sa Edge va opta pentru un display ceva mai mare de 5.5 inch, unul cu tehnologie Super AMOLED și rezoluție 2560 x 1440 pixeli. Un detaliu ce iese la iveală, este acela că Samsung va introduce o funcție numită always-on display prin care vom putea vedea informații și notificări într-un mod mai inteligent ce nu va afecta autonomia bateriei.

Pentru că tot am ajuns la baterii, se pare că Samsung Galaxy S7 va face trecerea la o unitate de 3000 mAh, iar Galaxy S7 Edge la o baterie de 3600 mAh. Durata de încărcare wireless pentru varianta standard va fi de 2 ore, în timp ce posesorii modelului S7 Edge vor avea de așteptat în jur de 2,2 ore pentru finalizarea încărcării.

Pachetul hardware va fi compus dintr-un procesor octa-core Exynos 8890 tactat la 2.3 GHz, 4 GB memorie RAM, și doar două variante de stocare 32 și 64 GB. În unele regiuni, Samsung Galaxy S7 va opta pentru procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Nu în ultimul rând ajungem la capitolul cameră, unitate ce aparent va fi de 12 megapixeli.

În ciuda scăderii numărului de megapixeli, se pare că noul senzor adus de către sud-coreeni va impresiona în special la captura foto în condiții low-light, oferind o deschidere f/1.7. Cât despre senzorul frontal, aflăm că se va păstra în continuare rezoluția de 5 megapixeli, desigur fiind vorba despre un senzor de nouă generație.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge sunt așteptate în cadrul show-ului Mobile World Congress 2016 ce debutează spre sfârșitul lunii februarie. Pentru început, aceste modele vor fi disponibile în doar 3 variante de culoare: negru, alb, și auriu. Ulterior am putea primi și nuanțe ceva mai arătoase ca acel verde topaz de pe S6 Edge.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×