Noi detalii despre LG Optimus L9 II, telefon midrange de nouă generație

Autor:  | Publicat în:  LG 2.131 ori
<b>Noi detalii despre LG Optimus L9 II, telefon midrange de nouă generație</b>Se pare că LG nu se axează doar pe gama de produse premium G, ci și pe modele midrange, care se vând la urma urmei în mai multe unități decât un LG G2. Astăzi aflăm noi detalii despre un astfel de nou venit midrange, sub numele de LG Optimus L9...

Se pare că LG nu se axează doar pe gama de produse premium G, ci și pe modele midrange, care se vând la urma urmei în mai multe unități decât un LG G2. Astăzi aflăm noi detalii despre un astfel de nou venit midrange, sub numele de LG Optimus L9 II.

Ca și anul trecut, când primul L9 a sosit la câteva luni după L5, L7 și L3 și în acest an L9 II debutează mai târziu decât modelele L din 2013. Avem de-a face cu un handset cu procesor dual core Snadpragon S4 MSM8320 de 1.2 GHz, cu grafică Adreno 305 și un display 720p de 4.7 inch. LG Optimus L9 II este dotat cu 8 GB memorie internă, slot microSD, o cameră de 8 megapixeli în spate și camera frontală de 1.3 MP.

Avem la bord și o baterie de 2150 mAh, iar camera principală este una cu BSI și bliț LED. Terminalul rulează Android 4.1.2 Jelly Bean și e foarte probabil să îl vedem debutând până la finalul acestei luni, sau eventual la IFA 2013, intrând deja în luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×