Versiunea pre-release a lui Android 4.3 pentru HTC One ajunge pe web

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.159 ori
<b>Versiunea pre-release a lui Android 4.3 pentru HTC One ajunge pe web</b>HTC confirmase deja că va oferi o actualizare la Android 4.3 pentru modelul HTC One luna viitoare, iar astăzi vedem pe web un custom ROM care include Android 4.3 în varianta pre-release. &nbsp; Acest ROM include HTC Sense 5.0 și a fost lansat de...

HTC confirmase deja că va oferi o actualizare la Android 4.3 pentru modelul HTC One luna viitoare, iar astăzi vedem pe web un custom ROM care include Android 4.3 în varianta pre-release.

Acest ROM include HTC Sense 5.0 și a fost lansat de către cunoscutul dezvoltator Android LlabTooFeR, care afirmă că a folosit software original Android 4.3, cel oferit de Google. Lansarea acestui ROM special va avea loc pe 28 august, iar posesorii de HTC One probabil că își freacă deja mâinile în așteptarea sa.

Trebuie remarcat faptul că acesta nu este un ROM oficial, ci un custom ROM, bazat pe versiunea firmware 3.09.401.1. Printre modificări se număra faptul că utilizatorii își pot folosi propria muzica pentru colajele video, iar Sense va sincroniza automat modificările fotografiilor din colajele Zoe cu ritmul muzicii. Avem și shortcuturi noi pentru Dată Usage și funcția hotspot WiFi, plus un nou Task Manager în App Drawer.
Ca de obicei e posibil să existe și unele buguri...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×