Noi (presupuse) imagini cu cameraphone-ul Oppo N1, Înainte de lansarea de luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.203 ori
<b>Noi (presupuse) imagini cu cameraphone-ul Oppo N1, Înainte de lansarea de luna viitoare</b>Oppo are planuri mari pentru finalul de an 2013, pregătind atât un flagship cu procesor Snapdragon 800 adică handsetul Oppo Find 7, cât și un cameraphone de 12 megapixeli numit Oppo N1. Pe acesta din urmă îl vedem surprins în două noi imagini,...

Oppo are planuri mari pentru finalul de an 2013, pregătind atât un flagship cu procesor Snapdragon 800 adică handsetul Oppo Find 7, cât și un cameraphone de 12 megapixeli numit Oppo N1. Pe acesta din urmă îl vedem surprins în două noi imagini, înainte de lansarea sa programată pentru luna septembrie.

Handsetul vine în continuarea unor teasere postate de producătorul sau, plus câteva scăpări de fotografii neclare.. Ei bine aceste noi imagini sunt ceva mai clare și ne declarăm impresionați de talia scăzută a acestui smartphone. Apreciem atât grosimea să redusă, cât și marginile foarte înguste ale ecranului. în partea inferioară remarcăm un jack audio, port microUSB și un difuzor și e foarte posibil ca acest model să includă butoane virtuale pentru Android și nu capacitive.

Noi (presupuse) imagini cu cameraphone-ul Oppo N1, Înainte de lansarea de luna viitoare

Despre Oppo N1 știm că va include un panou touch în zona din spate, după cum confirma chiar creatorul său. Va fi interesant de văzut cât de bună este camera de 12 MP pe un terminal atât de subțire și cu preț de doar 480 de dolari, așa cum se speculează. și iată încă o imagine cu telefonul, de această dată de la @evleaks.

Noi (presupuse) imagini cu cameraphone-ul Oppo N1, Înainte de lansarea de luna viitoare

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×